Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Κωσταράκος προς απόστρατους : "Φορέστε τα παράσημα με κοστούμι την 25η Μαρτίου"!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος
στην Αρεόπολη στις 17 Μαρτίου. Δίπλα του ο Δήμαρχος
Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος
19.03.2014

Είναι ενθαρρυντικό ότι στο ΓΕΕΘΑ διατηρούν μια αξιοθαύμαστη ψυχραιμία την ίδια ώρα που “χαλάει ο κόσμος” στις Ένοπλες Δυνάμεις . Κι έτσι ασχολούνται με τα παράσημα που θα μπορούν να φοράνε οι απόστρατοι -που πιθανόν να γίνουν βετεράνοι- με τα κοστούμια τους!

Το έγγραφο του Α/ΓΕΕΘΑ προς τους προέδρους των θεσμικών ενώσεων αποστράτων υπενθυμίζει στα μέλη των ενώσεων ότι μπορούν αν θέλουν να προσέλθουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου φορώντας τα παράσημά τους με πολιτική περιβολή.

Στο τέλος του εγγράφου μάλιστα ο Α/ΓΕΕΘΑ επισημαίνει: “Προσβλέπω στην θετική ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων”.

Γιατί τόση αγωνία για το αν θα ανταποκριθούν οι απόστρατοι στο κάλεσμα να φορέσουν παράσημα με κοστούμι δεν το καταλαβαίνουμε. Ευχόμαστε να υπάρχουν ανάλογες ανησυχίες και γι΄ άλλα θέματα.

Πηγή: On ALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης