Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου για την 25η Μαρτίου

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος
Αθήνα, 24 Μαρτίου 2014

Αστυνομικοί, Ειδικοί Φρουροί, Συνοριακοί Φύλακες και Πολιτικοί Υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γιορτάζουμε σήμερα μία από τις κορυφαίες στιγμές της Ιστορίας μας. Την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας. Την επέτειο της αναγέννησης ενός Έθνους μαθημένου στα δύσκολα, τα μεγάλα, τα αληθινά. Ενός Έθνους που κατά τρόπο αποφασιστικό, με σταθερή προσήλωση στις αρχές της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, με ρητή απόρριψη της υποταγής και της υποδούλωσης, επιβεβαίωσε πως το θάρρος και η περηφάνια αποτελούν στοιχεία σύμφυτα με το λαό μας.Αυτή την ημέρα της εθνικής αξιοπρέπειας, της ομοψυχίας, του κοινού αγώνα, της ελευθερίας και της συνέπειας, γιορτάζουμε σήμερα.

Η 25η Μαρτίου αποτελεί διαχρονική εθνική μας κληρονομιά. Κληρονομιά που οφείλουμε να τιμούμε και να διαφυλάσσουμε.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει αποδείξει πως υπηρετεί με συνέπεια και αποφασιστικότητα την κληρονομιά αυτή. Με το έργο και την καθημερινή της προσφορά προς την πατρίδα και την κοινωνία, έχει θεσμικά και ουσιαστικά καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως ένας από τους βασικούς υπερασπιστές των αξιών και των ιδανικών του Έθνους.

Οπλισμένοι, λοιπόν, με την εθνική αυτοπεποίθηση που το ένδοξο παρελθόν μας προικοδοτεί και με εφόδια τις αρετές που αποδεδειγμένα ως Έλληνες σε κάθε δύσκολη στιγμή αξιοποιούμε, έχουμε ιδιαίτερο χρέος, Αστυνομία και Πολίτες ενωμένοι να διαφυλάξουμε τις ιερές παρακαταθήκες και τη μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την πρόοδο αυτής της χώρας και να οδηγήσουμε ξανά την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει. Έτσι θα ξεπεράσουμε τις συνέπειες της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε και θα ανακτήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ως χώρα και ως λαός διαθέτουμε.

Ας αποδείξουμε στους εαυτούς μας πως παραμένουμε πάντοτε συνεπείς υπερασπιστές της βαριάς εθνικής μας κληρονομιάς και εξίσου ικανοί συνεχιστές μιας ιστορικής διαδρομής.


Πηγή: ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης