Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα, Κορινθία και Λακωνία

Συνελήφθησαν είκοσι οκτώ (28) άτομα, προσήχθησαν εξήντα τρία (63) και έγινε έλεγχος σε διακόσια είκοσι οκτώ (228).

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα τρία (183) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα (70) παραβάσεις. Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι, μαχαίρι και διάφορα εργαλεία. Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών στα Αθίκια και τα Εξαμίλια Κορινθίας.
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (21.3.2014), έως σήμερα (22.3.2014) πρώτες πρωινές ώρες, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Λακωνίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια είκοσι οκτώ (228) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εξήντα δύο (162) ήταν ημεδαποί και εξήντα έξι (66) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ογδόντα τρία (183) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα τρία (63) άτομα, από τα οποία είκοσι τέσσερα (24) ήταν ημεδαποί και τριάντα εννέα (39) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι οκτώ (28) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
 Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα και για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Πέντε (5) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Πέντε (5) ημεδαποί ΡΟΜΑ στην Κορινθία, για εκβίαση. Ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για κλοπή.
Δέκα (10) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκαν, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών που έγιναν στα Αθίκια και τα Εξαμίλια Κορινθίας και σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος συνολικά τριών (3) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για κλοπή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εξήντα δύο (62) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επτά (7) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία (1) παράβαση για στέρηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Δύο (2) οχήματα. Είκοσι έξι (26) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD’s & DVD’s), που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία γνησιότητας. Μαχαίρι. Διάφορα εργαλεία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Πηγή: LAKONIA PRES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης