Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Έφυγε η Βουλιώ Ηλ. Κουράκου

Πριν λίγες μέρες έφυγε προς τον Κύριο η αγαπητή και σεβαστή μας Βουλιώ Κουράκου, χήρα του Ηλία και θυγατέρα του Χρήστου και της Ελένης Λαζαράκου. 

Το αείμνηστο ζεύγος Ηλία και Βούλας Κουράκου απέκτησαν δύο τέκνα τον Πέτρο και την Κούλα και τα οποία με τον γάμο τους χάρισαν στους γονείς τους εγγόνια και δισέγγονα.

Η Βουλιώ γεννήθηκε και έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στον Κούνο, όπως και ο άνδρας της, ο οποίος ήταν επίσης Κουνιάτης.


Η Βουλιώ ήταν η γιαγιά του Ηλία Π. Κουράκου, Ειδικού Γραμματέα μας, και εξαδέλφη του Αντιπροέδρου και της Ταμίας μας Ιωάννη και Δήμητρας Λαζαράκου. Εργάστηκε σκληρά και τίμια, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο για να αναθρέψουν και να μορφώσουν τα παιδιά τους.
Ήταν άνθρωποι φιλόξενοι και απλοϊκοί. Τους αξίωσε ο Κύριος να δημιουργήσουν μια ωραία οικογένεια και τους πήρε σε προχωρημένες ηλικίες γήρατος, κυρίως τη Βούλα.

Η Βούλα κηδεύτηκε στον Κούνο. Παρακαλούμε τον Κύριο να αναπαύσει την ψυχή της. Επίσης συλλυπούμεθα τα αγαπημένα της παιδιά και τα εγγόνια της και τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένα πολλά χρόνια και να τη θυμούνται.

Αιωνία σου η μνήμη, αγαπητή και σεβαστή Βούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης