Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γαργαλάκος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής.

Ο Μιχάλης Γαργαλάκος ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφος συνταξιοδοτήθηκε από το «Κανάλι -1» του Πειραιά ως διευθυντής ραδιοφωνίας, αφού το υπηρέτησε σχεδόν 25 χρόνια, αλλά είχε ήδη διαγράψει μια σημαντική καριέρα σε Αθηναϊκά Μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά.

Η κηδεία του έγινε την Μ. Τρίτη στις 13:30 το μεσημέρι από το Τρίτο Νεκροταφείο στη Νίκαια.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τον θάνατο του δημοσιογράφου Μιχάλη Γαργαλάκου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του Μιχάλη Γαργαλάκου.
Ο Μιχάλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της, καταγράφοντας παράλληλα μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία που την διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα.
Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Για την απώλεια του Μιχάλη ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένα από τα ιστορικά στελέχη του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου, του Καναλιού-1, έφυγε από κοντά μας. Ο Μιχάλης Γαργαλάκος με το πάθος του από τη μια και την αγάπη του για το ραδιόφωνο και την ανάλυση της είδησης από την άλλη, ξεχώρισε στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτό τον έκανε αγαπητό στους συναδέλφους του και όσους τον γνώριζαν. Στους δικούς του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Πειραιάς έχασε έναν εξαίρετο δημοσιογράφο και άνθρωπο, έναν ενεργό πολίτη, έναν άνθρωπο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας. Χάσαμε έναν καλό φίλο και συναγωνιστή στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, έναν άνθρωπο που συνδέθηκε με τα όνειρα και τις προοπτικές του Πειραιά και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Ο χαμός του Μιχάλη Γαργαλάκου είναι μεγάλη απώλεια για όλους εκείνους που γνώρισαν από κοντά την πορεία, το ήθος και τον αγώνα του για να αλλάξουν τα πράγματα. Θα μας λείψει ο αδαμάντινος χαρακτήρας, η αιχμηρή και δίκαιη πένα του και η καθαρή του ιδεολογική άποψη, που στηριζόταν πάντοτε σε αρχές και αξίες. Αγαπημένε φίλε και συνάδελφε Μιχάλη, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Νικ. Γιατράκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας θερμά συλλυπούνται την οικογένεια του κοντοχωριανού μας Μιχάλη Γαργαλάκου και παρακαλούν τον σταυρωθέντα και αναστάντα Χριστό να αναπαύσει την ψυχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης