Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

«Δώρο ζωής» για κάθε Πειραιώτισσα

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


Το πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, υλοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», το Μαιευτήριο «ΡΕΑ» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» και αποτελεί ένα «Δώρο Ζωής» για τις Πειραιώτισσες.


Το πρόγραμμα των εξετάσεων ολοκληρώθηκε στη  Γ΄  Δημοτική Κοινότητα στο Ν. Φάληρο και στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, στην Αγία Σοφία και συνεχίζεται στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα (Χατζηκυριάκειο) και στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα (Καμίνια), στις 27 και 28 Μαρτίου αντίστοιχα.

Επίσης, την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα : «Πρόληψη και Ενημέρωση για τις παθήσεις του μαστού και των προβλημάτων γονιμότητας», στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα (Δραγάτση 1Α).

Το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 27 Μαρτίου
Α΄ Δημοτική Κοινότητα, Χατζηκυριάκειο
(Λεωφ. Χατζηκυριακού 89 και Κλεισόβης).

Παρασκευή 28 Μαρτίου
Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, Καμίνια 
(Χίου 6-8).

Επίσης, εργαζόμενες της εταιρείας καλλυντικών «Oriflame» θα βρίσκονται στις Δημοτικές Κοινότητες και θα προσφέρουν προϊόντα της εταιρείας. 

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας

•           Χαιρετισμός Δημάρχου Πειραιά κ. Βασιλείου Ι. Μιχαλολιάκου.

•           Χαιρετισμός κυρίας Ολυμπίας Μπήτρου-Χαλδαίου, Προέδρου Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ".

•           Χαιρετισμός κ. Νικόλαου Α. Βλαχάκου, Διοικητού ΕΑΝΠ "ΜΕΤΑΞΑ".

•           Ομιλία κ. Κυριάκου Π. Καλογεράκου, Χειρουργού, Ογκολόγου Μαστού, Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντού Μονάδος Μαστού ΕΑΝΠ "ΜΕΤΑΞΑ", με θέμα “Παθήσεις Μαστού”.

•           Ομιλία κ. Αλέξανδρου Τζεφεράκου, Διευθυντή της Μονάδος Γονιμότητας του Μαιευτηρίου ΡΕΑ, με θέμα “Η αντιμετώπιση προβλημάτων γονιμότητας είναι προστασία για τον καρκίνο του μαστού”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης