Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Βασίλης Μιχαλολιάκος : "Τολμήσαμε και πετύχαμε"

"Οι μονοδρομήσεις στην πόλη του Πειραιά είναι κορυφαία κυκλοφοριακή παρέμβαση"


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της εφαρμογής του μέτρου των Μονοδρομήσεων στην πόλη:

«Ευχαριστώ τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες, τους επισκέπτες,  τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες και επιχειρήσεις της πόλης μας, γιατί αγκάλιασαν και στήριξαν με τη συμπεριφορά τους, την κορυφαία κυκλοφοριακή παρέμβαση, που έγινε ποτέ σε δήμο της χώρας.  Τολμήσαμε και πετύχαμε.


Παρά την μεγάλη παρέμβαση τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν μικρά.

Οι «Κασσάνδρες» που έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι θα υπάρχει αρνητική αντίδραση του κοινού και μας έστειλαν επιστολή να αναστείλουμε τη Β΄ φάση των Μονοδρομήσεων, έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός πόλης. Είναι αυτοί που δεν συνδέονται με την κοινωνία του Πειραιά και με τις ανάγκες του.

Η συμμαχία Δημοτικής Αρχής - Εργαζομένων και Δημοτών, είναι δυνατή και άρρηκτη.

Με την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η πόλη μας θα δεχθεί πολύ μεγάλη κυκλοφοριακή ανακούφιση.

Θα ακολουθήσουν : 

η ελεγχόμενη στάθμευση, 
η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ και της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση, 
το ΜΕΤΡΟ, 
το ΤΡΑΜ, 
τα υπόγεια παρκινγκ 

που αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον κυκλοφοριακό χάρτη της πόλης.

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους πολίτες για την κατανόησή τους. Μαζί προχωράμε, γιατί ο Πειραιάς μας Ενώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης