Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Μεγάλη φωτιά σε Αρεόπολη και Πόρτο Κάγιο.

Νεότερη ενημέρωση ώρα 10:30 το πρωί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η φωτιά πριν από λίγο τέθηκε υπό μερικό έλεγχο ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταστραφεί 1500 στρέμματα Δασικής και Γεωργικής έκτασης.

Στο σημείο πνέουν και σήμερα ισχυροί άνεμοι ενώ συνεχίζεται η μάχη της Κατάσβεσης.

Δύσκολη Νύχτα για τη Μάνη…

Μεγάλη Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στην Αρεόπολη και το Πόρτο Κάγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες  η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη με την ένταση των ανέμων που πνέουν στην περιοχή να δυσχεραίνει κατά πολύ την προσπάθεια κατάσβεσης.


Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής από όλη την Λακωνία με ενισχύσεις και από άλλες Υπηρεσίες της Πελοποννήσου ενώ οι πληροφορίες μας θέλουν να καταφτάνουν στην περιοχή και δυνάμεις από την Αθήνα.

Στη μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν 58 πυροσβέστες με 23 οχήματα, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα και πολλοί κάτοικοι της περιοχής με γεωργικά μηχανήματα.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση ενώ μέχρι αυτή την στιγμή δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Η φωτιά κατευθύνεται προς το Πάλιρο με μεγάλη ταχύτητα καθώς ο αέρας ξεπερνά τα 8 μποφόρ.

Στο σημείο για την βοήθεια της κατάσβεσης έχουν φθάσει και υδροφόρα οχήματα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και εθελοντές.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα


Report24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης