Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Πειρατική Βραδιά του Συλλόγου Γερολιμένα «η Αρμενόπετρα»

Ο εξωραϊστικός και εκπολιτιστικός σύλλογος Γερολιμένα «η Αρμενόπετρα» μας προσκαλεί στην θεαματική εκδήλωση «ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ » που διοργανώνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Μητροπόλεως Μάνης, την Τετάρτη 14 Αυγούστου και ώρα 21:00, στην χαλικιά του Γερολιμένα.

Η περσινή επιτυχημένη Πειρατική Βραδιά επαναλαμβάνεται.Ο εξωραϊστικός και εκπολιτιστικός σύλλογος Γερολιμένα «η Αρμενόπετρα» σας προσκαλεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, να ζήσετε τη συγκίνηση και να απολαύσετε το θέαμα της πειρατικής βραδιάς!

Στη συγκλονιστική σκηνή της κορύφωσης Μανιάτες πειρατές με πυρσούς αναμμένους κατεβαίνουν το μονοπάτι στο βράχο του Γερολιμένα, μπαίνουν στις βάρκες και μετά από φοβερή ναυμαχία με τον Τουρκικό στόλο, μέσα σε φωτιές κανονιοβολισμούς κι αιθάλη, πυρπολούν την Τουρκική ναυαρχίδα με τρομερή ανατίναξη.

Μια ιστορική αναπαράσταση της προσπάθειας του Αχμέτ Κιουπρουλή, ναυάρχου του Οθωμανικού στόλου, να εκδικηθεί τους Μανιάτες για τη βοήθεια που παρείχαν στην άμυνα της Κρήτης κατά τη διάρκεια του Ενετοτουρκικού πολέμου (1666 -1669).

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Πολιτιστικός Ιππικός Σύλλογος Μάνης
Σύλλογος Οιτύλου «Ηλίας Τσαλαφατινός»
Εξωραϊστικός σύλλογος Δρυάλου «Ο ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΣ
Ένωση Απανταχού Μανιατών
Εκδόσεις Αδούλωτη Μάνη
Σχολή Γαστρονομίας "Chef d' ouvre"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης